office hacks·tips and tricks·werk

Welke balpen past het best bij je?

Ben je altijd al benieuwd geweest welke balpen je voor welke situatie kan gebruiken? Hieronder volgen 5 balpennen met een apart kantje. Van stoer tot grappig en van braaf tot stijlvol. Kortom, voor iedereen wat wils.


Hainenko baliebalpen

Deze balpen moet aan de lijn gehouden worden, want anders is hij weg! De Hainenko baliebalpen is geschikt om te gebruiken aan elk soort onthaal. De baliepen is gebruiksvriendelijk en heeft een stoere, zwarte uitstraling.

Parker IM luxe balpen

Wauw! Voor deze balpen neem je best je tijd. Hij ligt perfect in de hand en glijdt over je blad. Met zijn stijlvolle uiterlijk, trekt je meteen de aandacht als je ergens binnenkomt.

Bic M10

Wie kent deze balpen niet? De meest populaire balpen in België en ver daarbuiten. Bic is zelfs synoniem geworden voor een balpen. Met de Bic speel je altijd op safe.

Pilot B2P intrekbare balpen

Heb je ooit al zo’n grappige intrekbare balpen gezien? Hij ziet er een beetje uit als een kleine waterfles. Dat is ook logisch als je weet dat hij gemaakt is uit plastic waterflessen. De Pilot B2P balpen bestaat bovendien uit 94 % gerecycled materiaal. Een echte groene jongen dus.

Rollerpen Uni-ball Jetstream

Ben je linkshandig? Dan is de rollerpen van Uni-ball echt iets voor jou. Met zijn onmiddellijk drogende inkt, hoef je je geen zorgen te maken over mogelijke vegen. De balpen heeft een hoogwaardig ontwerp waarmee je een ongeëvenaard schrijfgemak ervaart.

Geef een antwoord