tips and tricks·werk

Vijf professionele out of office berichten

Lyreco-linkedIn-posts-1200x628-v3 J

Hoewel de verleiding vaak groot is om een originele out of office in te stellen met een eventuele knipoog naar je geplande reis, blijkt deze in de praktijk vaak toch niet zo grappig over te komen bij de ontvanger. Veelal is een out of office bericht een nuttig instrument om de ontvanger alsnog verder te helpen bij een vraag of probleem. Het is dan ook de moeite waard om je huidige out of office onder de loep te nemen. Hieronder vind je 5 professionele out of office berichten die je makkelijk kan kopiëren en plakken.

Ik ben niet meer op kantoor vanaf[startdatum] tot en met[datum van terugkeer]. Als u tijdens mijn afwezigheid onmiddellijk hulp nodig hebt, neem dan contact op met[naam] op[email]. Anders zal ik zo snel mogelijk reageren op uw e-mails na mijn terugkeer.

Bedankt voor uw e-mail. Ik ben tot[datum] niet op kantoor. Ik zal uw e-mail na terugkeer beantwoorden. Als u meer hulp nodig hebt, e-mail dan[naam] op[email].

Bedankt voor uw e-mail. Ik ben niet op kantoor en zal op[datum] terug zijn. Gedurende deze periode heb ik beperkte toegang tot e-mail. Contacteer me voor dringende zaken op mijn mobiel nummer [nummer].

Dank u voor uw boodschap. Ik ben momenteel niet op kantoor, met beperkte toegang tot e-mail. Ik zal terugkeren op[dag, datum]. Als u eerder hulp nodig hebt, kunt u mij bereiken via [telefoonnummer]. Neem voor dringende kwesties contact op met[naam] op[mail] of[telefoonnummer].

Bedankt voor uw e-mail, ik ben op[naam gebeurtenis] tot[datum]. Het kan dus even duren voor ik antwoord. Als u onmiddellijke hulp nodig hebt, kunt u[naam] e-mailen op[email].