office hacks·tips and tricks

Versier je agenda met washi tape!

Werk jij ook nog met een papieren agenda? Wel dan hebben wij een leuke officehack voor je. We gebruiken hiervoor washi tape. Washi tape is een kleurrijk rolletje tape waarmee je jouw interieur of andere items snel en origineel mee kan aanpassen. Het rolletje zelf bestaat uit de Japanse papiersoort: washi. Vaak wordt deze papiersoort ook gebruikt bij origami. De tapes bestaan uit een felle kleur met bepaalde patronen (strepen, bolletjes,…). Met washi tape kan je echt alles versieren. Als je even googelt vind je enkele prachtideeën. Wij hebben alvast ook een leuke.

Wat heb je nodig:

washi

Knip een driehoekje uit beide zijden van de Washi tape.

washi

Vouw de Washi tape rond de paperclip en kleef de uiteinden dicht.

washi

Schrijf een actie-item op je washi tape (meeting, deadline,…)

agenda washi tape

Plaats de paperclip op de juiste pagina.

Resultaat: Een leuk versierde agenda met meer functionaliteit!

Veel plezier met je nieuwe agenda!